SPONZORSTVO

SPONZORSTVO ZA ZRAKOPLOV TD – 235 “ EVOLUTION II “

Na ovoj stranici nalaze se okvirni zahtjevi prema zainteresiranim sponzorima:

Generalni sponzor:

Generalni sponzor može biti samo jedan, on preuzima odgovornost za financiranje projekta do iznosa od 1 milijun kuna.
Prava generalnog sponzora određuju se prema ugovoru o sponzoriranju, a obuhvačaju reklamiranje na zrakoplovu, odabirom sheme bojanja zrakoplova i natpisima na vanjskoj oplati zrakoplova do 60% vanjske površine zrakoplova, korištenje projekta u vlastitim reklamama na masmedijima (TV, Radio, Internet i dr.). Nakon završetka izgradnje zrakoplova generalni sponzor dobiva pravo da zrakoplov bude izložen na raznim izložbama i aeromitinzima, gdje se može organizirati predstavljanje sponzora i ostale promotivne akcije. Sponzorski ugovor se potpisuje na pet (5) godina, od čega je tri (3) godine zakonski rok za izgradnju zrakoplova i njegovo ispitivanje u letu, do upisa u knjigu registra zrakoplova Republike Hravtske. Preostale dvije (2) godine sponzor ima pravo na korištenje zrakoplova u vlastitoj promociji. Sponzor je također obavezan pribaviti letačka odjela za posadu zrakoplova, te ima pravo na odabir boje odjela i na 60% prostora za oglašavanje na letačkom odjelu.

Sponzor:

Broj sponzora nije ograničen, no svaki sponzor preuzima odgovornost za financiranje projekta u iznosu većem
od 100 000 kuna. Prava sponzora određuju se prema ugovoru o sponzoriranju, a obuhvačaju reklamiranje na zrakoplovu, pomoću natpisa na vanjskoj oplati zrakoplova, korištenje projekta u vlastitim reklamama na masmedijima (TV, Radio, Internet i dr.). Nakon završetka izgradnje zrakoplova sponzor dobiva pravo da zrakoplov bude izložen na raznim izložbama i aeromitinzima, ukoliko u to vrijeme zrakopov nije rezerviran od strane generalnog sponzora, gdje se može organizirati predstavljanje sponzora i ostale promotivne akcije. Sponzorski ugovor se potpisuje na pet (5) godina, od čega je tri (3) godine zakonski rok za izgradnju zrakoplova i njegovo ispitivanje u letu, do upisa u knjigu registra zrakoplova Republike Hravtske. Preostale dvije (2) godine sponzor ima pravo na korištenje zrakoplova u vlastitoj promociji. Sponzoru je također omogućeno da se reklamira na letačkim odjelima posade zrakoplova, što će biti određeno sponzorskim ugovorom.

Svi zainteresirani za sponzoriranje zrakoplova mogu se javiti u periodu od 01.02.2008. do 01.12.2008. godine direktno u prostorijama Aerokluba “BROD” ili na neke od navedenih kontakata putem telefona, mobitela ili putem e-mail poruke.

Svi sponzori navedeni su u popisu sponzora.

Nema odgovora

Nemožete komentirati.

Prati URL |

FireStats icon Powered by FireStats