DONACIJE

Male donacije

Svi zainteresirani za doniranje sredstava za izgradnju ovog zrakoplova mogu donirati sredstva na račun kluba, s naznakom DONACIJA ZA ZRAKOPLOV TD – 235. Svi donatori koji doniraju iznos od 50 kn ($10) ili više i pošalju svoje osnovne podatke (ime, prezime i vlastoručni potpis) na adresu Aerokluba “BROD” ili putem e-mail adrese uz dodatak kopije uplatnice, imati će pravo da se na završeni zrakoplov napiše njihovo ime na predjelu vertikalnog repnog krila i gornje površine trupa zrakoplova. Vlastoručni potpis je za one koji žele da se on nalazi na zrakoplovu, u protivnom ime će biti napisano crnim tiskanim slovima. Veličina polja u kojemu će biti napisano ime je 3 x 8 cm, što omogučava da natpis bude vidljiv i sa veće udaljenosti. Svi donatori koji su poslali svoje podatke i od kojih imamo potvrdu banke o uplati nalaze se na popisu donatora.

Velike donacije

Svi zainteresirani za doniranje sredstava za izgradnju ovog zrakoplova mogu se javiti direktno u Aeroklub “BROD” na aerodromu “JELAS”, Sv. Nikole Tavelića BB, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska. Svi donatori koji doniraju iznos od 5000 kn ($1000) ili više imati će pravo da na završeni zrakoplov stave jednu vlastitu reklamu. Veličina polja u kojemu će se nalaziti reklama je 15 x 40 cm.

Za one donatore koji žele donirati još veće iznose, više od 20000 kn ($4000), postoji mogućnost dogovora o uvjetima doniranja i zahtjevima pod kojima donator želi donirati novčana sredstva.

Bez obzira kakav donator bili, svi članovi Aerokluba “ BROD ” Vam od srca zahvaljuju što pomažete da se ostvari ovaj jedinstveni projekt, jer bez Vaše pomoći ga nemožemo ostvariti.

HVALA !

ŽIRO RAČUN AEROKLUBA “BROD” otvoren u Privrednoj Banci Zagreb:

Primatelj: Aeroklub “BROD”
p.p. 113
35000 Slavonski Brod

Broj računa: 2340009 - 1100014132
Poziv na broj: 235
Opis plaćanja: Donacija za zrakoplov TD - 235

Nema odgovora

Nemožete komentirati.

Prati URL |

FireStats icon Powered by FireStats